LÆS MERE / TIDLIGERE EVENTS / COACHING

Coaching

Coaching - gruppesupervision og forandring
 
Jeg tilbyder intensive forløb med supervision og coaching 
 
Gruppesupervision og individuel supervision
 
Korte coachingforløb hos andre har været en vigtig del i min egen karriere. Jeg har her fundet ressourcer og værktøjer til beslutninger og forandringer i eget liv.
Gennem uddannelse hos konsulentfirmaet Attractor har jeg tilegnet mig kompetencer, der sammen med min livserfaring, erfaring som vejleder, voksenunderviser gennem mange år, samt erfaringer med systemisk supervison, gør mig i stand til at tilbyde forløb med unge som voksne, der ønsker afklaring og positiv forandring i deres liv. En forandringer i en faglig sammenhæng og forandring i forhold til privatlivet.

Coaching og supervisonen er for mig klart adskilt fra terapi  - det er en samtale med fokus på drømme, ressourcer og mulige nye tiltag og forandringer privat eller i organisationen. I forløbet anvender jeg også kreative tilgange som rollespil og billedearbejde.
 
Coaching foregår overalt i landet efter aftale.
 
Priser starter ved 450 kr.
Ring gerne for mere information 
 
 
Værdiafklaring og målsætninger for virksomheder

Via æstetiske processer med fysiske materialer, krop, bevægelse og rollespil tilrettelægger jeg processer der støtter den afklaring og fokusering på forandring, som virksomheden står overfor. En støtte til forandringsledelse, der indrager ressourcer og den skjulte viden som  medarbejder har i organisationen. Ved større grupper inddrages eksterne konsulenter.
 
Ring gerne for at høre om konkrete metoder og pris.
 
 
Klovnen Lars Gustav og klovnebooking  | Tlf.: 60643413 | info@klovnebooking.dk