SHOWS / CIRKUS GUSTAV / BALLONKLOVN

BALLONKLOVNEN LARS GUSTAV KOMMER STRAKS TIL DIN FEST

Hvad enten der er tale om en privat fest eller et større arrangementer for skoler, børnehaver, dyreskue eller byfester, så er Lars Gustav og Trutte klar til at underholde jer.    

Ballonklovnen Lars Gustav
 

Ballonklovnen Lars Gustav laver skæg og ballade så alle bliver glade. Han laver flotte ballondyr og sjove ballonhatte til alle - 60 flotte og sjove balloner på en time og måske endda lidt trylleri...
 
 
 
Anbefaling:
"Mange tak for dit engagerede og entusiastiske ” walk-around show ” i forbindelse med vores Åbent Hus arrangement.
Det var en stor succes blandt børnene og os med ”barnesjælen” intakt. Det var tydeligt at se, børnene nød, det muntre indslag, midt iblandt alle de her ”voksenting" og teknik :-)
De varmeste og bedste anbefalinger her fra :-)"

Med Venlig Hilsen
Karsten Jørgensen
Driftsleder Skjern Fjernvarme
 

Kæmpekaninen og ballonklovnen Lars Gustav

Ballonfigurer til alle børn og den store hvide kanin der bærer Lars Gustav rundt.
 
 
1 time     3500 kr
2 timer   5000 kr
 
 
 

Ballon Trutte

Ligesom Lars Gustav, forvandler Ballon Trutte balloner til de sjoveste og skøreste ballondyr, hatte, sværd og blomster. Ballon Trutte laver også musikalsk underholdning - sanglege med masser af fakter og bevægelser og trylleshow.
 
 Ballon TrutteKlovnen Trutte    
 
 
Priser
 Grundpakke  1 time  2.500 kr.
 Stor pakke  1 time + trylleri ud af kufferten  3.500 kr.
 Luxus pakke  1 time + klovneshow med trylleri  5.000 kr.
 
Kan desuden kombiners med klovneshow og  walkaround.
 
 
 
 
"Tak til Lars Gustav for en masse skæg og ballade.
Børnene var imponerede over diverse ballondyr og det skabte derved masse af glæde og smil blandt alle. Føtex Mariager sig tak for god underholdning :-) "
29/2 2016
Straks klovnen Lars Gustav møder børnene, er der lys i deres øjne: Han lover dem et ballon dyr, de er mest glade for. Er det en lille hund med en strit-hale, en kat med fine spidse ører eller blot en stille kanin, så er Lars Gustav klar. På få sekunder har klovnen pumpet ballonerne op og foldet dem sammen til dyr. Børnene når at følge den magiske forvandling af balloner til dyr. Lars Gustav er her og der og alle vegne og har børnenes fulde opmærksomhed.

De voksne kan bagefter vælge at få en fornem ballonhat, der kan pryde deres hovede, hatten bliver tilpasset i størrelsen. Efter ballonshowet er det en festklædt forsamling.

Trylleshowet udfolder sig med et barn, der tryller en tom bog om til en bog fyldt med tegninger og senere fyldes med alle regnbuens farver. Publikum vælger farverne. Lars Gustav tryller et væld af lampeskærme ud af kufferten, og en publikummer får drejet hovedet hele vejen rundt i klovnens drejekasse. Fuldtræfferen er linegang, hvor Lars Gustav hver gang ender med at få en kæmpe elastik line i bagen. Stor jubel.

Alt i alt leverer Lars Gustav et varieret og underholdende show, hvor der er plads til masser af grin og spænding.
Klovnen Lars Gustav og klovnebooking  | Tlf.: 60643413 | info@klovnebooking.dk