SHOWS / H. C. ANDERSEN / EVENTYR FORTÆLLINGER

Eventyr fortællinger

Selveste H. C. Andersen kommer forbi jeres arrangemnt og fortæller nogle af sine fantastiske eventyr. I vil også opleve ham fortælle en skrøner og historier, som han har oplevet på nogle af sine mange rejser i hele verden.
Arrangementet er på ca. 45 minutter og kan udvides efter aftale. Bookes til såvel et privat arrangement eller en større event på biblioteker, skoler, børnehaver, plejhjem, kirke,  "Open By Night" m.f.
 
Pris 3.800 kr. + transport efter aftale.
H. C. Andersen medbringer lydanlæg tilpasset alle forhold så alle kan hører, sin gamle rejsekuffert, optræder i et meget fint kostume og er altid flot sminket.
 

Anmeldelse

Ryvang tog godt imod H. C. Andersen

Tirsdag den 27. januar 2015 var der inviteret til eventyrlig eftermiddag på Ryvang Plejecenter med eventyrfortælling af H. C. Andersen,  samt quiz om eventyrdigterens liv og færden. Godt 40 deltog.

Beboerne på Ryvang tog godt imod skuespilleren Lars Henrik Rasmussen, der optrådte som den berejste forfatter. Skuespilleren kunne levende berette om den lange rejse fra Hovedstaden - med postvogn over Fyn og færger over bælterne og postvognen op gennem Jylland til Ry. Han havde gjort ophold hos sin driftige ven Michael Drewsen i Silkeborg - ham med Papirfabrikken.

H. C. Andersen underholdt blandt andet med sine eventyr om Svinedrengen, Prinsessen på Ærten, Klods Hans og Hvad Fatter Gør er altid det rigtige. Ikke mindst eventyret om Klods Hans vakte stor glæde, og der var intens lytten blandt beboerne på Ryvang, der var med til arrangementet. Flere udtrykte begejstring efter arrangementet der var af passende varighed.

Christian Carstensen,
Himmelbjergvej 150, Laven,
DK-8600 Silkeborg
 
Hans Christian Andersen  -spillet af Lars H. Rasmussen
H.C. Andersen for børn
Klovnen Lars Gustav og klovnebooking  | Tlf.: 60643413 | info@klovnebooking.dk