LÆS MERE / OM MIG - LARS OG MiT FIRMA
 
Instruktion af en deltager ved et teambuildings arrangement.

LHR Consulting

LHR Consulting er mit CVR registrerede firmanavn.
Ud over at LHR er forkortelsen for Lars Henrik Rasmussen står LHR også for "Leg - Humor - Læring"  - netop det jeg vægter, tilstræber og tilbyder i mange forskellige variationer fordi: 
 
"Alle har ret til at have det sjovt og retten til at lære nyt - og ikke mindst retten til at dumme sig"
 
citat Lars Henrik Rasmussen.
  
Jeg tilbyder således en bred vifte af aktiviteter, underholdning, oplevelser og events - tilpasset til de mindste børn, børnehavebørn, skolebørn og unge såvel som til voksne. Med baggrund i mine mange års pædagogik -  og undervisningserfaring for både børn og voksne, tillrettelægges mine aktiviterter således at alle bliver tilgodeset og udfordret på deres niveau.

Se også mine voksen aktiviteter på min hjemmeside: : www.firmaeventsjylland.dk

Jeg har en lang række færdige koncepter med klovneshows, H. C. Andersen, indianer, mexikaner, pirat, nisse og julemandsoptræden. Teambuilding  og aktiviteter udvikles og tilpasses både både børen og voksemgrupper. Dette er   produkter med udgangspunkt i netop JERES behov, ideer og lokale forhold.  Jeg elsker at bruge min egen kreativitet og at finde på nye kombinationer af underholdning og events.
 
Jeg har en række skrædersyede events, kunstworkshops, kurser i konflikthåndtering, kommunikation og samarbejde samt en masse bud på aktiviteter til temafester og cityevents.
 
Udgangspunktet er altid deltagernes ressourcer og egen virkelighed - udfra en systemisk tænkning.
 
Jeg er stor bruger af æstestiske og kunstneriske virkemidler med inddragelse af deltagernes kropslige og følesesmæssige erfaringer. Oplevelse og sansning på egen krop er for mig et central omdrejningspunktet for læring og udvikling.
 
Jeg arbejder meget med humor og "den skæve " tilgang til selvforståelse og afdramatisering af konfliktstof, samt ændring af relationsmønstre - via rollespil og forumteater.
 
Jeg arbejder sundhedsfremmende, hvor ikke mindst nærvær er en vforudsætning og en vigtig ingrediens i mødet for både børn og voksne.
 
Værdigrundlaget for mit virke:
I et stort, broget og et lidt uigennemskueligt marked for børns udvikling og voksnes personlig trivsel og læring med teambuilding og kurser, kan det være svært at gennemskue, hvad man som kunde får for pengene og hvilke holdninger og motiver, der ligger bag et firmas produkter.
 
 
Jeg tilslutter mig helt Arbejdmarkeds-Etisk Råds 5 teser for god etik inden for kursusvirksomhed samt de etiske retningslinier for de danske hospitalsklovne, som jeg har været nært tilknyttet via undervisning.
 
Desuden er jeg optaget af miljø, økologi og bæredygtighed. Bruger ofte genbrugsmaterialer i events og underholdning.
Jeg er firmaindehaver, med en klovn ansat - Ballon Trutte og har en lang række eksterne samarbejdspartnere. Jeg er uddannet socialpædagog ved Peter Sabro seminarium og uddannet voksenunderviser ved Silkeborg lærerseminarium. Har I mine unge år været deltager på Tvinds Rejsende Højskole og været aktiv medskaber af foreningen UFF. Her deltog jeg i en lang række støtteaktiviteter b.la. til flygtninge fra krigen i det nuværende Zimbawe - med tøj, lastbiler og en hakkefabrik til flygtningelejrene. Har dog ikke i dag samarbejde med UFF/Tvind og ligger afstand til deres forretningsmodel, men støtter stadig forskellige andre humanitære projekter i ulandene. Har  for nylig kørt en lastbil med nødhjælp til Antwerben der blev udskibet til Gongo.
Jeg har arbejdet med voksne i misbrugsbehandling i 2 år og 13 år med behandlingsarbejde med børn og unge med relationsforstyrrelser/tidlige følesesmæssige skader.
I 10 år har jeg undervist voksne ved Den pædagogiske assistentuddannelse og PGU/AMU kurser. Jeg har løbende deltaget i faglige kurser b.la. i systemisk supervision og coaching ved Attractor.
Jeg har erfaring med undervisning i  psykologi/pædagogik/sundhedsfag samt i kultur - og aktivitetsfag  - der dækker diverse værkstedsaktiviter med maleri, træarbejde, skulptur, udeliv, rappeling, dukketeater og teater/dramaaktiviteter. Det er bla. fra disse aktiviteter og erfaringer jeg udvikler nye ideer og koncepter til mit firma - omkring aktiviteter med børn og voksne.
 
Jeg er selv autodidakt skuespiller, klovn og juleamand og har deltaget i Søhøjlandets Egnsteater, i en årrerække samt deltaget i en række teaterforestillinger for voksne og deltaget i teatersport. Jeg har sidst deltaget i stykket "For fælleskabets skyld" ved Ry kirkes 100 års jubilæum og deltaget i kursus med Keiht Johnstone i improvisation og kursus med hospitalsklovnen Patch Adams.
Jeg behersker, som det fremgår, mange forskellige dicipliner og søger stadig nye udfordinger. Arbejder ofte sammen med andre konsulenter, undervisere og instruktører fra mit netværk, alt efter opgavens karakter og størrelse.
Siden 1. maj 2013 har jeg haft Karen Lund ansat i firmaet og pt. har jeg kontor på hjemmeaddressen og lager/værksted i Ry by.
 
  
 
Klovnen Lars Gustav og klovnebooking  | Tlf.: 60643413 | info@klovnebooking.dk