H. C. Andersen forestilling

H.C. Andersen forestilling

Velkommen i H. C. Andersens forunderlige verden og nyd forestillingen og hans kendte eventyr – fortalt for både børn og voksne. Lars H.Rasmussen formidler på sin helt egen måde de kendte eventyr i et nutidigt og humoristisk sprog. Et sprog alle forstår. De gamle vendinger får nyt liv i Lars Rasmussens fortolkning

Du kan også bestille H. C. Andersen optræden  med tegne, male workshop. Her dækkes gulvet og børnene tegner og maler med inspiration i de eventyr de hører.

Optræder ved aktivitetscenter, børnehave, byfest, boghandel, fødselsdag, storcenter og ved den private fest.

H.C. Andersen underholdning med:

– Fortælling af eventyr
– maler workshop
– går rundt i bybilledet eller på markedet
– julefesten

Andersen rejser  overalt i landet. Det kan være ved børnehave fest, plejehjem, by night, musikfestivals, gadefest, reception, messe, jubilæum eller indvielser hvor H.C. Andersen gerne klipper den røde snor.

Forhør gerne om de mange muligheder for at bruge eventyr og H.C. Andersen figuren ved jeres næste arrangement.

H. C. Andersen vækker stor opsigt

Det skaber smil og glæde i bybilledet, når H. C. Andersen på sin egen stille facon går rundt og overraskes over de mange moderne biler og blinklys – “Good dag – de Heerrer og deunge Damer, Goddaag – Goodag” Han hilser naturligvis høfligt og dannet, giver gerne hånd og vinker glad til alle børnene.

På biblioteket ved show dækkes gulvet med papir og her kan alle børnene sidde og tegne og bruge fantasien – mens H. C.  fortæller.
På plejehjemmet eller ældrecenter kommer H.C. forbi under kaffen – “ja jeg er lige på vej til Silkeborg for at møde min gode ven Drewsen på Papirfabrikken – men en kop kaffe og lidt kage..det sir man ijo kke nej til ….”

Kontakt mig gerne og få et tilbud der passer netop til jeres budget.

Jeg har gennem de sidste 10 år optrådt med forestillinger som H.C. Andersen, Asger Jorn, klovnen Lars Gustav, Piraten Don Gustav, drillenissen Gustav og Den rare julemand.

Jeg er uddannet voksenunderviser og socialpædagog og har arbejdet med og undervist i teater og drama i mange år. Har også undervist lidt ved hospitalsklovneuddannelsen en kort periode.
Jeg bor i Ry og optræder over hele landet og har optrådt i Tyskland flere gange. Et par forestillinger  i Grønland ved kulturnat i Nuuk er det også blevet til. Læs mere om Lars Rasmussen her

Få et tilbud her

Book H. C. Andersen

H. C. Andersen optræden