"Alle har ret til at have det sjovt - retten til at lære nyt - retten til at dumme sig - og retten til at lære af sine fejl "
Citat Lars H. Rasmussen.
 
Jeg tilbyder en bred vifte af aktiviteter, underholdning, oplevelser og events - tilpasset til de mindste børn, børnehavebørn, skolebørn, unge såvel som til voksne. Med baggrund i mine mange års pædagogisk - og undervisningserfaring for både børn og voksne, tilrettelægger jeg mine aktiviteter så alle bliver tilgodeset, mødt og udfordret på hver sit niveau.
Jeg arbejder også som julemand og laver julefester - aktiviteter der formidles på www.julemandens.dk og teambuilding og firmaevents der formidles på www.firmaeventsjylland.dk

Se flere af mine aktiviteter på : www.firmaeventsjylland.dk

Jeg har en lang række færdige koncepter med klovneshows, H. C. Andersen, indianer, mexikaner, pirat, nisse og julemandsoptræden. Teambuilding  og aktiviteter udvikles og tilpasses både både børen og voksengrupper.
Dette er produkter med udgangspunkt i kundens behov, ideer og lokale forhold. Jeg elsker at bruge min egen kreativitet og at finde på nye kombinationer af underholdning og events.
Jeg har en række skræddersyede events, kunstworkshops, kurser i konflikthåndtering, kommunikation og samarbejde samt en masse bud på aktiviteter til temafester og city-events.
Udgangspunktet er altid deltagernes ressourcer og egen virkelighed.
Jeg er stor bruger af æstetiske og kunstneriske virkemidler med inddragelse af deltagernes kropslige og følelsesmæssige erfaringer. Oplevelse og sansning på egen krop er for mig et central omdrejningspunktet for læring og udvikling.
Jeg arbejder meget med humor og "den skæve " tilgang til selvforståelse og afdramatisering af konfliktstof, samt ændring af relationsmønstre - via rollespil og forumteater.
Jeg arbejder sundhedsfremmende, hvor ikke mindst nærvær er en forudsætning og en vigtig ingrediens i mødet med både børn og voksne.
Værdigrundlaget for mit virke:
I et stort, broget og et lidt uigennemskueligt marked for børns udvikling og voksnes personlig trivsel og læring med teambuilding og kurser, kan det være svært som kunde at gennemskue, hvad man som får for pengene og hvilke holdninger og motiver, der ligger bag et firmas produkter.
Jeg tilslutter mig helt Arbejdmarkeds-Etisk Råds 5 teser for god etik inden for kursusvirksomhed samt de etiske retningslinier for de danske hospitalsklovne, som jeg har været nært tilknyttet via undervisning.
Desuden er jeg optaget af miljø, økologi og bæredygtighed. Bruger ofte genbrugsmaterialer i events og underholdning.
Jeg er firmaindehaver, med en klovn ansat - Ballon Trutte der Kare Lund der også optræder med børnemusik og sanglege og har en lang række eksterne samarbejdspartnere og andre klovne jeg bruger -b.la. Klovnen Happy.
Jeg er uddannet socialpædagog ved Peter Sabro seminarium og uddannet til voksenunderviser ved Silkeborg lærerseminarium. Har I mine unge år været deltager på Tvinds Rejsende Højskole og været aktiv medskaber af foreningen UFF, som jeg ingen tilknytning har til i dag.
Deltog  i en lang række støtteaktiviteter b.la. til flygtninge fra krigen i Rohdesia  - det nuværende Zimbawe - med tøj, lastbiler og en hel hakkefabrik til flygtningelejrene.
Jeg har arbejdet med voksne i misbrugsbehandling i 2 år og arbejdet 13 år med behandlingsarbejde med børn og unge med relationsforstyrrelser/tidlige følelsesmæssige skader.
I 10 år før jeg blev selvstændig har jeg undervist voksne ved Den pædagogiske assistentuddannelse og PGU/AMU kurser. Jeg har løbende deltaget i faglige kurser b.la. i systemisk supervision og coaching ved Attractor.
Jeg har erfaring med undervisning i  psykologi/pædagogik/sundhedsfag samt i kultur - og aktivitetsfag  - der dækker diverse værkstedsaktiviter med maleri, træarbejde, skulptur, udeliv, rappeling, dukketeater og teater/dramaaktiviteter. Det er bla. fra disse aktiviteter og erfaringer jeg udvikler nye ideer og koncepter til mit firma - omkring aktiviteter med børn og voksne.
Jeg er selv autodidakt skuespiller, klovn og julemand og har deltaget i Søhøjlandets Egnsteater i en række år, samt deltaget i en række teaterforestillinger for voksne og i teatersport.
Jeg har sidst deltaget i stykket "For fælleskabets skyld" ved Ry kirkes 100 års jubilæum og deltaget i kursus med Keiht Johnstone i improvisation og kursus med hospitalsklovnen Patch Adams.
Jeg behersker, som det fremgår, mange forskellige dicipliner og søger stadig nye udfordinger. Arbejder ofte sammen med andre konsulenter, undervisere og instruktører fra mit netværk, alt efter opgavens karakter og størrelse.
Siden 1. maj 2013 har jeg haft Karen Lund fast ansat i firmaet og pt. har jeg kontor på hjemme addressen og et stort lager/værksted i Ry.
Egne betragtninger over klovneri
Klovnen er en del af barnet i os, med alle barnets kærlige, irriterende, frygtsomme, egoistiske, drillende og legende sider. 

Klovnen er den, der er nysgerrig, undersøger verden og vender ting på hovedet - forsøger det umulige - på sin egne ukuelige måde.

 

Klovnen er den, der uforbeholden udtrykker sin store begejstring over noget sjovt og den der uden omsvøb udtrykker sin "ked-af-det-hed" og skuffelse, når noget går den imod.

 

Klovnens kropsprog er tydeligt og ærligt.

 

 

 

Klovnen er melankolsk - begærlig - nysgerrig - irriterende - sørgmodig  og  overstadig - kort sagt - den spejler alle de følelser, vi kender fra os selv - og det er bl.a.  derfor både børn og voksne elsker klovnen - og nogen hader den... (tænk bare på tv-udsendelsen KLOVN).

Min klovnefigur Lars Gustav er b.la. inspireret af Gøg og Gokke, Chaplin, Buster Keaton og Charlie Rivel. Jeg lægger mig i mine shows lidt op ad stilen som var kendt fra  klovnen Auguste. [August Miehe]  - min er dog i en mere moderne udgave.

 

Jeg har b.la. været med til at uddanne de danske hospitalsklovne og undervist i klovneri, dram og gøgl  i mange forskellige sammenhænge og ved forskellige uddannelser. Jeg startede min egen klovnekarriere  som "klassens klovn" i en lille folkeskole på Endelave - som en måde at overleve, finde humor og egenstyrke i en til tider undertrykkende kultur med mobning og en hård tone.

 

Jeg har selv kort prøvet at deltage som hospitalsklovn ved Nuuk sygehus og optræder nu på 11 år med Trylleklovnen  "Lars Gustav" - og har 3 gange optrådt i Tyskland og 2 gange på Grønland.